Jag är uppvuxen i Enköping som Angelica Rostner, flyttade till Sala år 2015 som Angelica Nyberg tillsammans med min son, och vi trivs verkligen kanon i Sala.

Nu har jag och sonen precis flyttat till Fjärdhundra, jag har blivit sambo och fått två fantastiska bonusbarn på köpet!

Båda mina föräldrar och även morförälder är egna företagare, jag tror att önskan om att bli egen företagare kom naturligt därifrån. Jag såg tidigt frihet under ansvar, att man ibland får lägga i en extra växel för att lyckas. Jag såg att det blir vad man gör det till, och att stark är den som vågar be om hjälp.

Jag är född 1991, har alltid varit driven, seriös och har hög arbetsmoral. Jag är uppvuxen på bondgård och älskar djur. Jag var ofta i farsgubbens verkstad än lekte med dockor.

Jag är därför inte rädd för att ta i när det behövs, har inte tummen mitt i handen och har mycket skinn på näsan. Vilket har varit både till min fördel men även nackdel många gånger.

Jag tror jag har de personliga egenskaperna som behövs för att kunna driva ett eget företag. Jag tror på ärlighet, tydlighet och ödmjukhet för att uppnå en bra kommunikation och ett gott samarbete. Jag tror på att acceptera olikheter och även uppskatta dom. Jag tror på att vara ödmjuk med sina svagheter är en oerhörd styrka.

Jag har arbetat inom byggvaruhandel, som administratör/transportledare/vågpersonal i Sneby Bergtäkt genom NCC, som kundtjänstmedarbetare inom bilbranschen, som administratör inom trafikskola, värdinna på ett bed & breakfast med mera. Dessa olika arbeten lärde mig att jag trivs bäst på kontor och att det är papper och ordning och reda jag är bäst på!